Vacaturezoeker

Opleidingsniveau

Functie

Centrale vestigingen

Regio's

Soort vacature

Er zijn 10 vacatures gevonden.

Vacatures

Introductie

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Werken bij Pluryn

Zelfkracht: meedoen in de maatschappij

Wij gaan uit van zelfkracht. Ons streven is jongeren en volwassenen zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij. Het individuele doel van de cliënt is daarbij leidend. Cliënten geven zo veel mogelijk zelf vorm aan hun eigen leven. Pluryn ondersteunt waar nodig. Meer over onze organisatie, onze visie en onze diensten vind je op de website van Pluryn.

Een stevige baan, powered by Pluryn

Veel van onze cliënten hebben intensieve ondersteuning en behandeling nodig. Bij Pluryn gaat het er daarom soms stevig aan toe. Daar staat tegenover dat je elke dag zinvol werk verricht. En met ons brede aanbod aan doelgroepen, locaties en functies is er voor iedereen een passende plek te vinden. Dus: op zoek naar een baan in de zorg? En niet bang voor een stootje? Kijk dan bij de vacaturezoeker of links in de balk voor alle soorten werk bij Pluryn!

Wat heeft Pluryn jou te bieden?

-Zinvol werk: jij kunt het verschil maken
-Grote organisatie met veel mogelijkheden
-Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling
-Prettige werksfeer
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]